Sesizând descompunerea #echipeicastigatoare, Marius Ghilezan, editorialistul “României libere,” constată că președintele Klaus Iohannis a ajuns la mâna PSD. În editorialul “IOHANNIS a cerut C(i)OLACUL de salvare,” jurnalistul scrie: Adulații de la Copăceni s-au distanțat madrigal de mâna-ntinsă a fostului câștigător Cîțu, care nu mai poate livra nicio poveste de succes. Dacă șobolanul de sub masa de la Vila Lac 1 ar fi fost microfonat, astăzi televiziunile musteau de noile plăcuțe suedeze, trimise-napoi Palatului Cotroceni.
În noul PNL s-a acumulat fantastica ură împotriva trotilistului președinte, așa cum puroiul se adună după vreo neașteptată fractură. Sursele dau ca certă întoarcerea muiei către președinte. Neașteptata răsturnare de orologii și de crăpat vanități s-a produs în urma transmiterii de la Glasgow a mesajului de flexibilizare, adică a reluării sexului în grup cu foștii muiști de la PSD (Cititorilor noștri mai pudici le reamintim că, însuși, marele filosof, Gabriel Liiceanu, a instituționalizat muia drept una istorică).

Aisbergul PNL s-a crăpat în patru bucăți, dacă mai punem la socoteală și retragerea strategică a celor 15 parlamentari din jurul lui Orban.”

Desen de Ștefan Popa Popa’S

 

Articolul precedentCum a ajuns Sorin Grindeanu președintele interimar al Camerei Deputaților
Articolul următorPOLITICA PE SARMA?