În Vrancea toate forţele politice s-au unit împotriva unui singur om: Marian Oprişan. Întrebat de reporterul de la “Adevărul,” ce se întâmplă când se unesc mulţi împotriva unui singur om, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a răspuns: „asta e dovadă că cel împotriva căruia s-au unit e mai inteligent decât ei”.

Liderul pesedist susţine că n-are nicio emoţie în alegerile din 27 septembrie. Cu acest prilej a recunoscut că şi primarii social-democraţi din judeţul său au fost contactaţi de Ion Ştefan, poreclit “Grindă,” actualul ministru al dezvoltării. 

“A încercat să racoleze oameni, s-a întâlnit cu oameni. A zis ia şi tu un drum de 40 de milioane, o biserică, un cămin cultural. A făcut toate promisiunile posibile. Însă primarii din Vrancea ai PSD sunt oameni foarte serioşi şi au făcut din judeţele lor adevărate modele. 

Întrebat la câte primării se aşteaptă să câştige PSD, a răspuns sec: “56 din 70”.

Liderul incontestabil al judeţului Vrancea s-a plâns că guvernul a blocat orice iniţiativă de dezvoltare a comunităţii. Cu toate acestea a atras 400 de milioane de euro din fonduri nerambursabile.

Articolul precedentPNL-ul urlă că numărul de cazuri COVID crește, dar ei merg infectați printre oameni, de dragul campaniei electorale!
Articolul următorNicuşor Dan, tot mai străin de liberalii bucureşteni