În urmă cu două zile filiala judeţeană a PSD, conform statului, a propus lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Pe primul loc pentru Senat era Marian Oprișan. Liderul partidului, Marcel Ciolacu, a spus că nu validează propunerile trimise din acest judeţ.
Pentru a nu risca dizolvarea Biroului Judeţean, Marian Oprişan, care a pierdut alegerile locale, după 20 de ani de “domnie” în Vrancea, a anunțat miercuri seară că a decis să își retragă candidatura pentru funcția de senator. „Mai mult ca oricând cred că în PSD este nevoie de unitate”, a spus liderul PSD Vrancea.

„În această seară am decis să îmi retrag candidatura pentru funcția de senator, deși am beneficiat de totala încredere și susținere a colegilor mei primari, peședinți de organizații, consilieri județeni, consilieri locali și simpli membri PSD. Mai mult ca oricând cred că în PSD este nevoie de unitate pentru că doar uniți putem să luptăm și să apărăm interesele vrâncenilor. Am luat decizia de a-mi retrage candidatura gândindu-mă și la organizația PSD Vrancea pe care am construit-o cu multă muncă și sacrificii, alături de toți colegii mei. Este organizația care timp de 28 ani a câștigat majoritatea alegerilor din Vrancea și sunt mândru că am fost și am rămas cea mai importantă forță politică a județului”, a scris miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, Marian Oprișan.

El va rămâne vicepreşedinte al CJ Vrancea, acolo unde PSD are majoritatea.

Articolul precedentFiul lui Piedone, candidat pe listele PSD Suceava
Articolul următorCozmin Guşă, scenariu bombă: PSD câştigă alegerile, dar PNL va guverna