Marian Neacșu, secretar general al Guvernului, este noul președinte al filialei PSD sector 3 din Capitală. În noiembrie 2020, Aurelian Bădulescu a demisionat de la șefia organizației PSD sector 3 după un derapaj la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, el și-a cerut scuze „tuturor celor” pe care i-a lezat prin postarea care-l reprezenta pe președintele Iohannis cu chipul lui Adolf Hitler. După demisia lui Bădulescu, interimatul a fost asigurat de Carmen Mihălcescu.

La filiala sector 5, președinte interimar este Constantin Melnic, actual viceprimar cu atribuții de primar, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. După condamnarea lui Cristian Popescu Piedone în mai 2022, interimatul a fost asigurat de Daniel Florea.

Acesta a demisionat însă din PSD din cauză că partidul nu i-a susținut candidatura pentru funcția de primar al sectorului 5.

Articolul precedentPreședintele PSD e tăios : cine nu susține întrarea în Schengen e un trădător
Articolul următorRelația ocultă dintre directorul Transelectrica și averea familiei Cîțu. Un deputat PSD acuză – Odiseea pădurii de la Voineasa