Marcel Ciolacu și a lansat programul politic cu care vrea sa câștige funcția de președinte al Partidului Social Democrat la Congresul programat sa se desfășoare în 22 august. Un partid al clasei de mijloc, cu oameni onești și competenți este ceea ce ar recladi prestigiul PSD. În acest sens, partidul va fi așezat pe baze ideologice moderne și va institui mecanisme de pregătire și selecție care sa aducă în funcțiile de decizie persoane competente, cu merite recunoscute în profesiile lor și experiență politica. 
In plan social, PSD își propune sa fie partidul clasei de mijloc, partidul categoriei active, dar protectiv fata de persoanele defavorizate și vulnerabile.
Punctul de forță al programului politic asumat de Marcel Ciolacu este patriotismul economic, prin care PSD își asuma susținerea determinanta a producției autohtone, a agenților economici și forței de munca din România. Marcel Ciolacu anunta acțiuni ferme împotriva jefuirii resurselor naționale. PSD promite o echipa constructiva, axata pe soluții, aducătoare de stabilitate, siguranță și un trai mai bun.
Angajamentul programatic al noii echipe cu care vine în fața PSD se încheie cu formula jurământului făcut la investirea în funcții de demnitate publica: “Asa sa mi ajute Dumnezeu!”

Articolul precedent100% TU DECIZI! Pasztor Sandor, prins la pescuit în stare de urgență. Pe șeful CJ Bihor îl doare în cot de pandemie
Articolul următorAGONIE ȘI EXTAZ?