Facem fabrică în România pentru trenul pe hidrogen? Este întrebarea surpriză pe care PSD le-o pregătește responsabililor de la Comisia Europeană și arată ce se mai poate renegocia din Planul National de Redresare și Reziliență al României. Prezent la emisiunea România9, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a pus sub semnul întrebării oportunitatea implementării trenului pe hidrogen în tara noastră. “Noi nu am rezolvat problemele de la țară și venim cu un tren care nu mai exista niciunde în Europa?!” A fost replica lui Marcel Ciolacu, urmata de explicația că producerea echipamentelor în țara noastră ar echivala cu un alt mod de a pune problema, a negocia un avantaj care ar transforma România într-un hub pentru o asemenea tehnologie. Liderul social democrat a arătat că trenurile de viteză sunt o soluție mai convenabila și mai realistă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPreședintele PSD: Ciucă este premierul României, ar fi bine dacă și Klaus Iohannis ar fi președintele tuturor românilor!
Articolul următorAdrian Chesnoiu: „Voi cere renegocierea PNRR pentru a introduce noi amendamente în capitolul agricultură”