Președintele PSD, Marcel Ciolacu, atrage atenția că Guvernul Ciucă este un guvern minoritar care taie fără milă veniturile românilor. Intr- un mesaj postat pe pagina personală de socializare, liderul social democrat arată de ce viata românilor ar deveni mai grea cu guvernul minoritar PNL-UDMR chiar decât este cu Guvernul Cîțu. S-ar reintroduce taxa și nu se mai fac nici măcar undexarile promise de Florin Cîțu și Dan Vâlceanu.
PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare care taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor!

❗️Nu există niciuna dintre cele 10 măsuri urgente pe care i le-am transmis premierului desemnat.
❗️Nu mai măresc deloc #salariulminim, nici măcar cu acel 8% promis de Cîțu după ce s-a văzut cu sindicatele și patronatele.
❗️Nu mai cresc deloc #alocațiile copiilor, nici măcar cu unica tranșă de 20% pe care Vîlceanu o anunța acum câteva zile pentru ianuarie 2022.
❗️Nu mai majorează deloc #pensiile, nici măcar cu infimul 6% pe care-l anunța cu mândrie Turcan. 
❗️ În schimb, introduc noi taxe pentru românii din Diaspora. Exact acele taxe eliminate de PSD când a fost la guvernare! 
Motivele mai sus enumerate sunt argumente cu ca președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține ca le va propune colegilor săi din conducere, reuniți luni de dimineață, să nu susțină Guvernul Ciucă și să dea un vot împotriva echipei liberale.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentNE RĂSPUNDE CINEVA?
Articolul următorCiolacu declară că PSD nu poate vota un cabinet care taie veniturile românilor