PSD răspunde vehement la declarațiile președintelui, Klaus Iohannis, referitoare la noul an școlar. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este nemulțumit de răspunsurile șefului statului și susține ca grija autorităților fata de copii se vede în clementa arătată de liberali fata de pedofili. În ceea ce privește începerea scolii, Marcel Ciolacu crede ca președintele a dat răspunsuri generale, scenarii și nicio soluție concreta la problemele majore din educație. Comportamentul fariseic al liberalilor este taxat dur și Guvernul Orban este învinovățit că are înțelegeri subterane cu interlopii. Reproducem declarația de presa postata pe pagina de socializare a șefului PSD :

Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili! 

Iohannis și Guvernul Său nu sunt în stare să le spună concret părinților cum vor învăța copiii lor în acest an școlar. Îi amețesc însă cu scenarii. 

Puterea liberală nu are soluții clare pentru începerea școlii, iar dovezile sunt faptul că președintele a evitat răspunsul la întrebări-cheie:

⚠️ ce vor face părinții din zonele unde școala va fi online, puși în fața unei situații fără ieșire – serviciu sau stat acasă cu copilul;
⚠️ ce vor face copiiii și profesorii care nu au tablete pentru cursurile online sau cei din zonele rurale fără internet; 
⚠️ ce fac școlile nepregătite pentru distanțare, numărul copiilor dintr-o clasă fiind de peste 30, iar împărțirea în două grupe imposibilă fiindcă n-au spațiu fizic și nici cadre didactice suficiente.

În schimb, când vine vorba de pedofili, scenariile dispar și rămân doar certitudinile: pedepsele legiferate de Parlament sunt prea mari și imprescriptibilitatea, susține Ludovic Orban, nu ar trebui să opereze în cazul violatorilor și pedofililor. 

Iar când este întrebat de ce Guvernul său nu e în stare să țină în frâu criminalitatea, Iohannis pune aceeași placă ruginită cu PSD. Nu! Guvernul PNL mafiot și corupt și-a dat mâna cu interlopii, în timp ce poliția face conferințe de presă cu mascații înarmați în spate. 

Cum ar fi însă în scenariul în care guvernul liberal nu mai face doar scenarii, ci ia și decizii??!

Articolul precedent100% TU DECIZI! Andrei Dominic Gerea, lobby pentru proiectul Roșia Montană
Articolul următorRealitatea din PSD, invitați: ALECU RACOVICEANU , GABRIEL MUTU