Premierul Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a făcut recent o serie de declarații care subliniază siguranța și stabilitatea României în contextul geopolitic actual. Într-o declarație de presă, premierul a afirmat că România este o țară sigură, atribuind această stabilitate în mare parte apartenenței la Alianța Nord-Atlantică (NATO).

„Am văzut azi o îngrijorare a Rusiei că lucrează o companie cu 3.000 de angajaţi pe Autostrada Moldovei. Era o îngrijorare mare a administraţiei ruseşti de ce o companie, aceeaşi care lucrează şi aici, lucrează cu 3.000 de angajaţi, non-stop, pe Autostrada Moldovei. Dânşii sunt îngrijoraţi, eu mă bucur că ne ţinem de cuvânt şi facem Autostrada Moldovei!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă România ar trebui să fie mai bine securizată, premierul a răspuns: „Ţara noastră e foarte sigură. Suntem membrii NATO, haideţi să terminăm cu… Nu, Rusia nu va ataca România. E un joc, e şi un război hibrid. Ţara supusă celui mai mare război hibrid e Republica Moldova. Avem un stat într-un război armat, Ucraina, şi un stat sub un război hibrid, Republica Moldova. România e o ţară sigură, nu va intra în niciun război şi Rusia nu va ataca România”.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentGabriela Firea: Sectorul 1 trebuie să redevină Capitala Capitalei!
Articolul următorTU DECIZI. Dosar de candidat. Lucian Judele, avere controversată: câștigă doar 116 lei pe an