Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, în cadrul unei vizite oficiale la Râmnicu Sărat, că Guvernul României a făcut tot posibilul în ceea ce privește solicitările de majorare a salariilor cu 20% venite din partea funcționarilor publici din Parlament.

„Am intervenit acum pentru ultima oară într-o anvelopă pe care am stabilit-o cu ministrul Finanţelor, pe care să ne-o putem permite, pentru a nu aduce un dezechilibru macroeconomic şi s-au mărit în două tranşe 5 cu 5%”, a spus Marcel Ciolacu.

„Acelaşi lucru pe care l-am mai răspuns acum ceva vreme. Efortul pe care l-a putut face Guvernul României l-a făcut. Eu mai mult nu aventurez Guvernul României şi România, în ansamblul său. Eu cred că am dat dovadă de bună credinţă de când sunt prim-ministru, dar de când toată echipa PSD a intrat la guvernare”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat ce le răspunde funcţionarilor publici de la Palatul Parlamentului care protestează în aceste zile şi care cer majorări salariale cu 20% şi dacă a găsit o soluţie financiară pentru ei, marţi la Râmnicu Sărat.

 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentGabriela Firea: ”Spitalul Foișor, una dintre realizările mandatului meu ca primar general, îmi aduce împlinire sufletească”
Articolul următorRecalculare pensii 2024 | Cine va primi cei mai mulți bani la pensie