Potrivit unor surse ale Radio Europa liberă, Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii din conducerea PSD că partidul se află pe primul loc în sondajele de opinie și că vor ajunge la guvernare după alegerile parlamentare din 6 decembrie.
Cu acelaşi prilej, liderul social-democrat a recunoscut în ședința Consiliului Politic Național că procedurile parlamentare sunt greoaie şi practic amânarea alegerilor nu mai este posibilă, dar că PSD are șanse să câștige runda.
„Marcel Ciolacu a spus că am trecut peste PNL în sondajele de opinie și avem 31%. PNL este sub noi cu un procent, iar USR-PLUS este cu puțin peste 20%. A spus că după 6 decembrie vom fi la guvernare”, au declarat surse din conducerea PSD pentru Europa Liberă.
În timp ce populaţia e tot mai speriată de extinderea epidemiei de coronavirus, politicienii din opoziţie îi cer premierului să prezinte bugetul de stat pentru 2021.
În ţară, PSD a montat mai multe panouri publicitare prin care susţine că PNL nu vrea să mărească pensiile.

Articolul precedentAurelian Bădulescu: “înainte bărbaţii mergeau la luptă cu crucea pe piept, nepoţii lor se luptă azi cu pensatul sprâncenelor”
Articolul următorMiron Mitrea: statul paralel prăduia lumea afacerilor prin manipularea Justitiei