Mult aşteptatul Congres al PSD se tot amână din cauza pandemiei. Prezent în studioul unei televiziuni, liderul interimar al social democraţilor a spus că până la sfârşitul săptămânii va decide împreună cu colegii săi:

“Voi aborda subiectul congresului PSD zilele următoare cu colegii mei, iar până la sfârşitul săptămânii vom avea o decizie clară. Din punctul meu de vedere, decizia este luată: nu putem intra în alegerile locale şi generale fără o conducere  stabilă şi confirmată prin vot. Aceasta este, până acum, decizia colegilor. Vom vedea, în noul context, ce se va întâmpla. În congres puntem decide cu cine şi dacă vom face alianţe la alegeri. Putem avea şi un congres online, poate fi şi un congres fizic. Trebuie să ne adaptăm”, a declarat, luni seara, la Antena 3, Marcel Ciolacu. 

Unii dintre opozanţii liderului au pregătit deja avocaţii pentru un atac în jusţiţie în caz că se va ţine Congresul online, fapt neprevăzut în statul pardiului. Aceştia se bazează pe precedentul de la USR, unde la fel a fost contestat rezultatul alegerilor interne.

Articolul precedent“CÂINII LATRĂ URSUL MERGE?”
Articolul următorMarcel Ciolacu ar vrea ca din relaţia “intimă” dintre PSD şi PNL să iasă o “Românie normală”