Marcel Ciolacu este gata să-și dea demisia dacă va fi trimis în judecată în dosarul pe care i-l instrumentează DNA în legătură cu dobândirea certificatului de erou cu merite deosebite în Revoluția română. Liderul social democrat a declarat la România Tv că “nu crede că România se va întoarce iarăși în trecut” ,  trimitere voalat la perioada iin care se făceau dosare penale la comandă. Marcel Ciolacu a arătat că certificatul respectiv este un motiv de mândrie pe care vrea să-l arate și să-l lase fiului și nepoților și că nu are niciun avantaj financiar de pe urma lui, nu este scutit de impozit sau alte facilități.
Este de menționat că, în prezent, la DNA există un dosar în lucru pe numele președintelui PSD, iar procurorul care cercetează este fratele Ralucăi Prună, fost ministru al Justiției în Guvernul Cioloș și o apropiată a Monicăi Macovei. Presa a speculat că dosarul este o răzbunare și un instrument de șantaj al reziștilor după ce au fost scoși de la guvernare.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPreședintele PSD susține auditul intern dispus de ministrul de Finanțe: asa se face predarea-primirea
Articolul următorCiolacu bagă mâna-n foc pentru controversatul Neacșu