Soluțiile premierului, Florin Cîțu, la explozia facturilor la energie au produs dezamagire și revoltă. “Nimic pentru oameni, totul pentru Congresul PNL!”, a fost concluzia președintelui PSD, Marcel Ciolacu. Premierul a respins propunerea venită de la producători de a scuti de TVA energia electrică și gazele. Nu sunt bani la buget și creste deficitul bugetar, dacă sunt susținuți românii, susține Guvernul. Dar Florin Cîțu găsește bani când e vorba de primarii PNL care vor vota la Congresul PNL din 25 septembrie.
Liderul social democrat susține urgentarea legi consumatorului vulnerabil și susține că, dacă majoritatea vrea cu adevărat, legea poate fi dezbătută și adoptată încă din prima zi a sesiunii legislative. Ceea ce Coaliția nu dorește, dat fiind că s-a organizat sesiune extraordinară pentru ca PNL să-și mențină oamenii la conducerea posturilor publice de radio și televiziune în loc să se preocupe de consumatorul vulnerabil. Facturile sunt deja majorate, iar PSD vrea ca protejarea consumatorului vulnerabil să între în vigoare la 1 octombrie și nu abia în 2022 cum propune Florin Cîțu. Consumatorul vulnerabil nu votează la Congresul PNL!!!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentDezvăluiri INCREDIBILE: Avem documentele pe care noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, le voia pierdute – Culisele Statului Paralel, astăzi, de la ora 18!
Articolul următorDocumentele care pun la îndoială credibilitatea și moralitatea lui Dan Vîlceanu – MAFIA oltenească, la putere: caracatița de la Gorj, ministru în Guvernul Cîțu