PNL s-a întors la metehnele anilor ’92, a declarat pentru Realitatea Plus președintele PSD, Marcel Ciolacu, comentând negocierea om cu om practicată de liberali. 156  din cei 157 de parlamentari PSD sunt prezenți în Parlament și sunt gata să demită Guvernul Cîțu,  ceea ce  este de așteptat dacă USR va face ce a declarat. Liderul social democrat a explicat că 72% dintre români nu au încredere în stat, statul este aproape de disoluție, cum a recunoscut și președintele, Klaus Iohannis, și suntem sub amenințarea unei explozii sociale ca urmare a creșterii galopant de prețuri. În actuala configurație parlamentară, Marcel Ciolacu crede că este imposibil de configurat o majoritate care să asigure o guvernare stabilă, ceea ce face ca alegerile anticipate să fie singura soluție politică.
Deși parlamentarii PSD sunt suspicioși la adresa USR, Marcel Ciolacu a făcut un pronostic istoric: 283 de voturi în favoarea moțiunii de cenzură și pentru căderea Guvernului Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentAlexandru Rafila: Moțiunea trece! Îl așteptăm și pe Superman Cîțu, poate-i deschide cineva un geam, să intre direct
Articolul următorZIUA CEA MAI LUNGA?