Într o postare pe pagina personala de socializare, președintele PSD ia Guvernul la întrebări pentru recordurile de infectari stabilite în fiecare zi. Minciuna, lăcomia, hoția și numirea  rudelor în funcții de răspundere sunt pilonii vinovăției liberale Reproducem postarea lui Marcel Ciolacu. 

Toate aberațiile pe care le-au făcut în ultimele 9 luni, de când au venit la guvernare, se întorc acum împotriva lor! Când în locul unui specialist, numești o rubedenie, când în loc de echipamente pentru personalul medical, ești preocupat doar de șpaga care îți revine din ultima achiziție, când comunicările oficiale despre pandemie au la bază doar interesul electoral, acestea sunt rezultatele! Au scăpat total de sub control situația! De aceea și doboară în fiecare zi record după record la capitolul persoane infectate! 

Ministrul Tătaru încearcă din răsputeri să bage sub preș prostia și inconștiența conducerii DSP București care au dus la dezastrul de la căminul de bătrâni din sectorul 1 și la infectarea angajaților DSP. 

⚠️ De ce? Pentru că PNL a plantat la șefia DSP București o rudă a unui ministru liberal în locul unui medic #epidemiolog. 

❗ Rezultatul? O persoană a murit. Alți 30 de bătrâni sunt în spital acum, după ce DSP a refuzat să testeze. Alți angajați DSP sunt suspecți că ar fi luat și ei virusul.  Au făcut harcea-parcea toate procedurile, au refuzat să facă ancheta epidemiologică, iar urmările sunt deosebit de grave și pot avea impact asupra sănătății întregii Capitale! 

Tătaru trebuie să o demită ACUM pe șefa DSP București și să ia măsuri URGENT la căminul de bătrâni pentru a nu avea și mai mulți morți! Trebuie să testeze toți bătrânii, dar și personalul ! Are toate pârghiile legale la dispoziție! Să tacă și să nu facă nimic ESTE O CRIMĂ! 

Prostia ucide! Incompetența ucide! Și toți cei vinovați trebuie să plătească!

Articolul precedentA apărut Alianţa FIREA pentru OAMENI
Articolul următor100% TU DECIZI! Neculai Onțanu, de la fierar-betonist la doctor-general-inginer