Răspunzând la o întrebare a unui reporter Europa FM, Marcel Ciolacu a spus că în 2024 fiecare partid din actuala coaliție se va prezenta separat în fața alegătorilor, nu împreună.

Referitor la relația cu Nicolae Ciucă și Florin Cîțu, liderul PSD a zis că discută cu amândoi, pentru că au funcții diferite.

“Şi eu, și domnul Ciucă, cu toţii să ştiţi că suntem trecători. Până şi domnul Iohannis. Cred că în acest moment nu există altă construcţie politică viabilă pentru România. Dacă credem că ne mai putem juca cu atâtea crize la uşă şi să nu venim în fiecare lună cu ce aşteaptă românii şi noi încă să mai vorbim de ruperi de coaliţie şi anumite mici certuri, înseamnă că ar cam trebui să plecăm cu toţii acasă”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la Europa FM pe ce se bazează când spune că această coaliţie va guverna şi în 2024 şi dacă mizează pe o schimbare a lui Florin Cîţu de la şefia PNL”, a declarant ieri Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai mărturisit că, după alegerile din 2024, nu își dorește o nouă colaborare cu PNL. „Nu cred. Eu sunt adeptul sistemului german. Fiecare candidăm, vedem scorul electoral şi pe urmă creionăm o construcţie. Cred că jucătorii politici rămân aceeaşi şi în 2024. Cu certitudine, în 2024, PSD şi PNL, UDMR şi minorităţile vor trebui să facă din nou Guvernul. Este logic acest lucru,” a conchis el.

 

Articolul precedentSorin Grindeanu, către Cătălin Drulă: “Ai noroc la bani! Nu la kilometri de autostradă!”
Articolul următorOlguța Vasilescu anunță soluțiile PSD pentru criza facturilor românilor – Cum putea fi evitat JAFUL din energie