PSD anunță că Marcel Ciolacu este bine, dar i se fac investigații medicale amănunțite la Spitalul Militar Central. “Marcel Ciolacu este un om puternic, dar munca și oboseala lasă semne și asupra oamenilor puternici”, este mesajul PSD. Purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romascanu, prezent la spital a explicat ca oboseala este principala cauza a stării de rău survenita brusc în timpul conferinței de presa, în cadrul căreia prezenta programul pe termen scurt și mediu de relansare economica “Repornim România”. Prezent și el la Spital, fostul premier Mihai Tudose a  arătat ca președintele PSD a avut numeroase consultări cu sindicate, patronate, asociații din agricultura și oboseala și a spus cuvântul.

Lucian Romascanu a arata ca salvarea nu a fost chemata la insistentele lui Marcel Ciolacu, care și revenise, iar protocolul SPP prevede posibilitatea deplasării cu mașina personala la unitatea de primiri urgente pentru demnitari.

Colegii social democrati spun, totuși, ca și acuzațiile aduse de președintele Klaus Iohannis l au afectat “serios” pe Marcel Ciolacu, fiu de cadru militar.

Articolul precedentPSD “Repornește România”
Articolul următorPOLITICA UN RISC ASUMAT?