Prezent într-o emisiune la Evenimentul Zilei tv, Miron Mitrea, fost consultant al campaniei Vioricăi Dăncilă pentru prezidenţiale a făcut o serie de dezvăluiri. 

A spus că nu a mai continuat în etapa a doua, adică pentru turul 2 al prezidenţialelor, fiindcă nu a mai găsit interes din partea echipei de campanie, mult prea preocupată de ce se întâmplă în interior, decât de menţinerea ţintei de 42-44%, proiectată iniţial.

Mitrea susţine că între cele două tururi s-au aruncat teme utile unui partid de 5-7%, nu unuia care vrea să câştige alegerile. 

Decizia lui Klaus Iohannis de a nu apărea în dezbateri televizate cu un candidat situat la 20 de procente distanţă i se pare justă. 

Consultantul Miron Mitrea consideră că partidul nu a pus umărul la campania Vioricăi Dăncilă, fiind mai mult preocupat de problemele interne. 

Cât despre actuala conducere, el crede că liderul Marcel Ciolacu este influențat de duo-ul Vasile Dîncu – Paul Stănescu și își schimbă prea rapid poziția. “Pe fond el este la conducere, nu este un om ușor de influențat”, a spus Miron Mitrea.

Acesta a mai menționat că în sondaje s-ar fi așteptat ca PSD să treacă peste PNL, lucru care nu s-a întâmplat.

Articolul precedentIon Cristoiu: Klaus Iohannis îşi ia pe şest prerogative absolute
Articolul următorMarcel Ciolacu se ţine deoparte de Cruciada de la Bucureşti