Noii lideri politici îşi fac un titlu de glorie de tinereţea lor şi de faptul că biologic n-au aparţinut generaţiei politice a lui Ion Iliescu şi Amadeo Lăzărescu. Asta se constată în toată ţara. La Timişoara, PNL nu a mai pus pe niciun vechi liberal pe listă. Iată că şi Marcel Ciolacu, un om politic cu vechime, se răsteşte la cei vechi. 

“Doi brontozauri au mai rămas în politica românească, moşteniţi din 1990: Traian Băsescu şi Ludovic Orban”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unei emisiuni de la TVR.

Cu acelaşi prilej, unicul candidat cu şanse la preşedinţia PSD s-a plâns că un oarecare Barbu, cu birou apropiat cu cel al premierului, colindă ţara şi racolează primari PSD, îi duce la Ministerul Dezvoltării, apoi la CNI, promiţându-le bani.

“Asta e politica anilor ’90. De fapt, doi oameni politici, brontozauri, mai sunt in politica din anul 1990, dl Traian Basescu si dl Ludovic Orban”, a declarat Marcel Ciolacu.

Conform surselor media peste 100 de primari PSD din 1560 de la alegerile trecute au trecut la PNL. 

Articolul precedentEXCLUSIV – INTERVIU MARATON cu procurorul Mircea Negulescu: primele declarații de la reținere. Alegerile, dinamitate!
Articolul următorCe zice presa despre “Echipa de aur” a Gabrielei Firea