“E un pic cam târziu să vii cu măsuri printr-un act legislativ!” Este avertismentul liderului PSD, Marcel Ciolacu, în legătură cu destinul certificatului verde în România.
Prezent în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, președintele PSD a apreciat că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a venit cu o abordare științifică și moderată în același timp, dar a recunoscut că nu s- a găsit numitorul comun în Coaliție. Marcel Ciolacu a arătat că nu este adeptul vaccinării obligatorii: “am trăit în comunism și sunt reticent la a obliga oamenii!” Liderul social democrat este optimist în ceea ce privește gestionarea valului 5 pentru că s-au luat și alte măsuri, acum există medicamente antivirale și s-a crescut numărul de paturi la ATI și există mecanisme de intervenție și tratament în ambulatoriu.” Sunt 100 de noi paturi la ATI, la Spitalul Matei Balș, ceea ce este altceva față de a suplimenta locurile la ATI cu 2 paturi la Buzău și tot asa. Sunt în unitatea medicală de specialitate, a arătat Marcel Ciolacu în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCiolacu se declară mulțumit de guvernare, dar avertizează PNL că PSD se întoarce la popor în cazul unei abordări politicianiste
Articolul următorPSD vrea ședință în Coaliție pe tema energiei