Spitalele au stat goale fără niciun motiv, a susținut președintele interimar al Partidului Social Democrat și a cerut tragerea la răspundere a ministrului Sănătății Nelu Tătaru.
Ciolacu a menționat că a primit în ședința social-democraților și o solicitare de a fi depusă o moțiune de cenzură împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, fiindcă a întrerupt testarea bucureștenilor de COVID-19.
„E o solicitare de moțiune simplă împotriva ministrului Tătaru pentru că a întrerupt testările din București. Noi am crezut că le încurajează. Am crezut că doamna Firea și primarii de Sectoare ajută Guvernul printr-o testarea masivă în București.
Lucru pe care noi îl cerem în continuare, fiindcă, dacă bâjbâim într-o zonă, este pentru că noi nu avem teste. Dacă oamenii nu au încredere, în acest moment, este pentru că nu există o testare a românilor ”, a explicat Marcel Ciolacu într-o conferință de presă susținută la sediul partidului.
„Cred că PSD a dat dovadă de responsabilitate când a votat stările de urgență, cât și când a votat starea de alertă. (…) Cred că vom avea stare de alertă în continuare pentru că așa vrea Guvernul. În acest moment, la Senat, se votează prelungirea mandatelor aleșilor locali.”, a mai comentat Ciolacu.

Articolul precedentDecizie de ultimă oră în PSD! Alegerile locale, ca un teren minat!
Articolul următor100% TU DECIZI! Nicolae Robu, primarul îndrăgostit de palmieri și papagali. Finanțări ilegale din dragoste de fotbal