Coaliția PSD-PNL este sub semnul întrebării. O spune chiar președintele PSD, Marcel Ciolacu. Mesajul este ferm și neechivoc, chiar dacă tonul președintelui PSD este blând, sfătos, patriarhal. Invitat al lui Robert Turcescu în  emisiunea “Sub semnul întrebării “, liderul social democrat a renunțat la critici și acuzații pentru a face loc sfaturilor, sugestiilor și apropourilor fine.
“Am decis să intrăm la guvernare după doi ani nu tocmai fericiți. Ne-am asumat greșelile. Trebuie să-ți asumi greșelile altfel nu vei putea construi. Te simți frustrat când ești împins să fii solidar cu greșelile din trecutul partenerilor.” Sunt mesajele transmise de Marcel Ciolacu colegilor de la PNL, după ce a afirmat ca parteneriatul dintre Stânga și Dreapta politice  trebuie să continue și după 2024.
Președintele PSD le-a bătut obrazul liberalilor și i-a atentionat că niciun reprezentant al PSD, niciun consilier, niciun primar nu l-a atacat pe Nicolae Ciucă. “A existat o linie roșie pe care eu am transmis-o în teritoriu. Atacuri la Marcel Ciolacu au fost nenumărate din partea unor fruntași PNL”.
Nici șeful statului nu a fost scutit de observațiile președintelui PSD care a vorbit de normalitate, de respectarea Constituției și a amintit implicarea lui Klaus Iohannis în campania electorală și poziționările de partea unui partid politic. Președintele Camerei Deputaților a explicat că Președintele României nu are nicio implicare în parteneriatul PSD – PNL  și s-a declarat pregătit pentru alegeri anticipate dacă, în mai 2023, Klaus Iohannis nu îl va nominaliza premier din partea PSD.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSoluția pentru reglementarea pieței energiei s-a găsit, nemulțumirile la adresa lui Virgil Popescu sunt în creștere: am amanetat 50% din energia produsă în 2023!
Articolul următor    DE-A BABA OARBA?