Bogdan Chiriac a sesizat în prezenţa lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, că între PSD și PNL există “un fel de hârjoană așa, eu aș îndrăzni să cred că este de-a dreptul o relație intimă între partidele dumneavoastră’. Analistul a întrebat dacă e „să ne așteptăm cumva și la un produs de concepție al acestei relații?”

“Ar fi fost România normală. Sub nicio formă România normală nu este ca președintele statului să iasă și să atace partidul de opoziție. Nu există în niciun stat democratic din Europa așa ceva. Poate ar fi trebuit să iasă să facă un apel pentru toate partidele și forțele politice, să ne cheme la Cotroceni, să ne așezăm toți la masă cu specialiștii, să facem o bună practică de comunicare, pentru ca românii să nu asiste la ceea ce se întâmplă astăzi”, a răspuns Ciolacu. 

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a întărit ideea că luna august e dedicată introducerii Moţiunii de cenzură. A mai spus în premieră că PSD are pregătită o carte neagră a guvernării. Totodată, a mai spus că va merge la Cotroceni, dacă moţiunea trece, cu un program economic şi o echipă de guvernare. 

Articolul precedentMarcel Ciolacu: până la sfârşitul săptămânii vom decide când organizăm Congresul
Articolul următorEugen Teodorovici: la summit-ul UE, România nu contează!