Prezent într-o emisiune online. președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că o susține pe Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Fapta a fost comisă în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache. Totodată, liderul PSD a mai spus că se va declanșa o campanie internă în partid pentru desemnarea candidatului la președinție.

” Voi modifica statutul PSD i-am lămurit pe colegii mei. Cei care doresc să acceadă la această funcție trebuie să fie votați de fiecare organizație din țară. Un turneu. Fiecare va fi candidatul PSD, nu va fi candidatul președinților de organizație. Candidați, pe comună, consilier județean, toți vor participa la această decizie. Puterea PSD stă în această bază a partidului, nu e corect să decidă o mână de oameni și să fie îndepărtați cei de la baza partidului.

El a mai spus că CEX-ul decidea candidatul. “Am pierdut de patru ori, ce vreți, să mai pierdem de 4 ori să ne dăm seama? La noi președintele partidului era luceafărul, era liderul…”, a zis categoric Ciolacu.

El a precizat, în contextul unei discuții legate de Primăria București că el personal o vede ca și candidat pentru această funcție pe actualul ministru al Muncii, Gabriela Firea.

”Eu o susțin pe Gabriela Firea candidat al PSD la Primăria București”, a transmis liderul PSD.

Articolul precedentPaul Stănescu critică voalat șantajul Olandei
Articolul următorRomânii au plătit peste 1300 de tone de aur marilor imperii