Lovitură devastatoare pentru primărița-rezist. S-a încheiat numărătoarea voturilor la Sectorul 1, anunță președintele Autorității Electorale Permanente Toni Greblă. Potrivit ultimelor date, candidatul PNL-PSD la șefia sectorului 1 a câștigat cu peste 600 de voturi în fața lui Clotilde Armand. În continuare se fac numărători la sectoarele 2, 3 și 4. Atât Clotilde, cât și Mihaiu susțin că au făcut plangeri penale, despre care, însă procurorii spun că nu există. 

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea formulată de Clotilde Armand privind anularea alegerilor din Sectorul 1, București. Armand a invocat presupuse fraude în întocmirea proceselor verbale de constatare a rezultatelor votului din secțiile de votare, solicitând repetarea alegerilor.

După examinarea cererii și a dovezilor prezentate, Biroul Electoral Central a decis să respingă solicitarea lui Armand. BEC a concluzionat că nu există suficiente dovezi care să susțină acuzațiile de fraudă și că procesul electoral s-a desfășurat conform reglementărilor legale în vigoare.

Scandalul pentru funcția de primar al Sectorului 1 este departe de a se încheia. Clotilde Armand ar fi mers în toiul nopții la ambasada Statelor Unite pentru a cere ajutor. Primărița rezist nu poate accepta înfrângerea și caută soluții disperate pentru a reuși să întoarcă voturile în favoarea sa.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAlegeri 2024. Fost șef al Serviciilor: Unii ambasadori și-au depășit mandatele. Regulile internaționale privind amestecul în problemele interne ale statelor, ÎNCĂLCAT
Articolul următorCulisele Statului Paralel. INTERVIU cu Ion Alexandru, omul de afaceri chinez implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă