După două zile de alarmă că Liviu Dragnea nu poate vorbi cu nimeni, presupunându-se că se află într-o situație gravă, fiind depistat pozitiv la noul coronavirus, prietenul său, Codrin Ștefănescu, a făcut lumină.

„Am vorbit cu Liviu Dragnea! I-au dat permisiunea sa-și sune familia, avocatul și un prieten. Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rău in ultimele două zile, are dureri mari musculare, amețeli, respiră destul de dificil. Primește medicamentația standard pentru covid, medicii spitalui din penitenciar au stabilit că incă nu necesită oxigen sau internarea pe secția ATI!

Deși vorbea cu eforturi vizibile, m-a asigurat că luptă cu boala asta nenorocită și că va trece și prin această cumplită încercare. E puternic chiar și in situația in care se găseste! Vă voi ține la curent permanent!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Înainte de acest mesaj, fostul secretar al PSD a susținut că de două zile nimeni nu a putut lua legătura cu Liviu Dragnea, nici avocatul, nici familia, iar oficialii spitalului din Jilava refuză să dea informații legate de starea pacientului.

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 130. “Sigur acasă”, cu Victor Ponta, după ce nu a mai prins loc în Parlament
Articolul următorCOVID-ul ucide! Familia primarului PSD din Pucioasa trece printr-o grea tragedie