Odată cu instalarea guvernului Ciucă, Liviu Dragnea s-a remarcat printr-o afirmație vitriolantă: “au adus scaune în plus la guvern, pentru ca să încapă umerii cu epoleți.’ Prezent în studioul emisiunii “Culisele statului paralel,” fostul lider PSD, coordonatorul Alianței pentru Patrie, a fost întrebat de jurnalistul Marius Ghilezan dacă a văzut vreun civil printre membrii noului cabinet. A răspuns că nu cunoaște toate numele din executivul “alianței rușinii.”

„Eu am postat în ultimele zile despre această „aliantă a rusinii” pentru că cele două partide și-au înșelat alegătorii atunci când au fost în campania electorală.

Mă refer la faptul că acest guvern nu este făcut pentru a salva România, așa am înțeles că a zis PSD-ul, ei nu ar fi intrat la guvernare dar au intrat obligați de conștiință lor să salveze România. Au intrat pentru ca asa au avut comanda, se va vedea in perioada urmatoare. Au facut un minister pentru doamna Firea pentru ca nu avea loc in celelalte ministere. Faptul că doamna Firea a acceptat așa ceva, pe mine m-a dezamăgit.

Epoleții au intrat în Guvern din momentul în care m-au luat pe mine în 2019. Din momentul ăla a fost liber total la guvernare pentru Serviciile Secrete. Au intrat cu bocancii după ce a făcut Orban guvernul și nu au ieșit nici în ziua de astăzi. Mai schimbă dintre ei, are prea puțină importantă. Calea le este arătată, mersul este dictat, măsurile le primesc în plic. Nu există niciun fel de posibilitate ca acest Guvern să greșească să ia vreo măsura care să renască economia României și să renască speranța în această țară.

Epoleții sunt la vedere de la primul ministru Ciucă și până la Vasile Dîncu. Când răspunzi la comenzi din partea Serviciilor nu mai are nicio importanță dacă ai vreun fel de grad,” a spus Dragnea la Realitatea PLUS.

 

Articolul precedentMiron Mitrea: PSD s-a aliat cu Nicolae Ciucă, nu cu PNL, nu cu Klaus Iohannis!
Articolul următorMiron Mitrea crede că PSD va domina pas cu pas Guvernul Ciucă