Liviu Dragnea a primit din partea Comisiei Penitenciarului Rahova aviz favorabil de eliberare condiţionată, a declarat, mercuri, avocatului Flavia Todosiu.

Marți, 27 aprilie 2021, Liviu Dragnea se va prezenta în fața instanței de judecată cu cererea de eliberare condiționată.

De menționat este că fostul lider PSD a executat deja doi din cei trei ani și șase luni de închisoare, la care a fost condamnat pentru dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Așadar, Liviu Dragnea are mari șanse să fie eliberat condiționat.

Flavia Teodosiu a explicat jurnaliștilor că „dânsul a îndeplinit fracţia pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit.”

“Îndeplineşte absolut toate condiţiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocatul lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.