Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, susține că prin acțiunile din ultimele luni, liberalii dovedesc că au schimbat sloganul partidului și acesta a devenit ”pentru noi înșine”. Teodorovici arată că la nivel guvernamental este o adevărată degringoladă și un val de insulte la adresa cetățenilor români.

”E jignitor să vedem cum astăzi PNL-ul a reușit să terfelească principiul liberal “Prin Noi Înșine”, transformându-l în “pentru noi înșine”‼️

Este o ofensă adusă celor ce gândeau, în urmă cu mai bine de 100 de ani, o politică economică și socială în spiritul apărării intereselor României și valorificării potențialului economic românesc.

Până și unii dintre liberalii zilelor noastre s-au săturat de “tot felul de imbecili” și “maimuțoi” din PNL, așa cum foarte mulți s-au săturat de ipocrizie, de incompetență și de … insulte! De un șir nesfârșit de insulte la adresa cetățenilor români!

Cum altfel putem numi atâtea decizii proaste sau lipsa unor decizii care să oprească disperarea oamenilor rămași fără un loc de muncă, grija celor ce trăiesc din șomajul tehnic, teama antreprenorilor legată de închiderea afacerilor, dezorientarea profesorilor, părinților, studenților și elevilor, mai ales a celor în prag de examene la finalul unui an școlar și universitar, nesiguranța cadrelor medicale expuse riscului de infectare, degringolada din administrație și hărțuirea continuă a oamenilor cu reguli și amenzi aplicate abuziv!?

Iar în timp ce toate acestea se întâmplă sub comanda unui guvern liberal pervertit, crește spiritul pervers “pentru noi înșine”, prin incompetență, furt și minciună”, scrie Eugen Teodorovici.

Articolul precedentIonel ARSENE: Liberalii au distrus economia românească!
Articolul următorAlfred Simonis: PNL a vrut să-i salveze cu închisoarea la domiciliu pe cei care dau tunuri în perioada de criză