După ce orice speranţă de alianţă a PSD cu Pro România s-a spulberat, europarlamentarul Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, în acelaşi timp cu soția sa, Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei și viitor candidat pentru a conduce capitala Băniei, au anunţat miercuri pe Facebook că o întreagă organizație locală a Pro Romania a trecut la PSD.

”Astăzi, președintele Pro Romania Leu, Paul Rebegilă, un coleg valoros, și toată organizația locală Pro România Leu au revenit acasă, la PSD, singurul partid veritabil de stânga, care se gândește la oameni și la comunitățile locale.

Bine ați revenit acasă!

Suntem convinși că împreună cu domnul primar Iulian Cristescu și echipa PSD Leu vom continua să dezvoltăm comuna Leu și satul Zănoaga.

Îi aștepta să revină acasă pe toți colegii care vor binele comunităților locale pe care le reprezintă”, se arată în mesajul postat pe internet.

De remarcat sintagma folosită, ”PSD, singurul partid veritabil de stânga” , care se constituie într-un atac deloc voalat la adresa partidului lui Victor Ponta și care lasă puține dubii în ceea ce privește intențiile social-democraților privind o posibilă alianță cu Pro România, cel puțin în județul Dolj.

Articolul precedentIon Cristoiu: Victor Ponta candidează împotriva lui Marcel Ciolacu, nu a Gabrielei Firea
Articolul următorSUNTEM UN POPOR BOLNAV?