HRISTOS A INVIAT!
Au trecut sărbătorile pascale,am încercat sa fim crestini,mai buni și mai apropiați de necazurile altora.
NE-AM OBISNUIT SA FACEM GENUL ACESTA DE ÎNCERCĂRI DOAR IN ANUMITE ZILE,APOI UITAM ȘI FACEM PAUZA!
Da,s-au scumpit toate alimentele,unii au făcut specula,guvernul cică a luat măsuri,sigur sunt oameni necăjiți dar nu cred in spusele unor posturi tv ca s-a cumpărat carne de miel cu suta de grame,3 fire de ceapa verde,doua felii de cozonac și 100g brânza.
SA RECUNOAȘTEM CA NE-AM ÎMBUIBAT,PARCA RÂZÂND IN FATA CELOR CARE ANUNȚA FOAMETE!
Am văzut machete cu reconstituiri ale unor batalii celebre,cu armatele beligerante sub forma unor soldăței de plumb personalizați.
NU AM VĂZUT NICIODATA,UNDEVA PE MARGINE MĂCAR,CIVILII,VICTIME COLATERALE,MAI SIMPLI DAR TOT DE PLUMB!
Aproape de noi un război cu soldați și civili reali,mutați intr-un joc macabru de CEI CARE ÎȘI DORESC CA ULTERIOR SA RECONSTITUIE BĂTĂLIILE CU SOLDAȚI DE PLUMB SPRE NEUITARE!
De plumb sau nu,se pare ca suntem niște figurine mutate de colo colo de cei care hotărăsc când ne inbolnavim,cand murim in război sau de foamete.
CONSTAT CA KIEVUL A DEVENIT MECCA EUROPEI,PERSONALITĂȚI MONDIALE DORITOARE DE PACE,ADUCĂTOARE DE ARME ȘI MUNIȚIE PENTRU VIITORII SOLDĂȚEI DE PLUMB,POPOSESC DES ACOLO!
Nu puteam lipsi nici noi,premierul CIUCA,președintele CD,CIOLACU și ministrul de externe AURESCU au fost ieri la Kiev,nu știu dacă au vorbit de soarta romanilor din UCRAINA,sper ca da.
CÂȚU A FOST LĂSAT LA VATRA! GHINION!
Azi aflu de la posturile tv care ne plângeau de mila înainte de Sarbatori ca romanii arunca zilnic 7.000 tone de alimente,curat murdar.
NU VA LĂSAȚI TRANSFORMAȚI IN SOLDĂȚEI DE PLUMB,GÂNDIȚI SINGURI REFUZÂND MULTELE INFLUENTE EXTERIOARE!
SANATATE!

Articolul precedentMarcel Ciolacu, după întâlnirea cu președintele Zelenski: „Armata cu picioare de lut a lui Putin trebuie să se zdrobească de zidul ucrainean”
Articolul următorRomânia apară și susține Moldova, inclusiv la Kiev, dă asigurări Marcel Ciolacu