Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, critică numirile pe posturi făcute de guvern.

“Sunt absolut șocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamț a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor săîngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam săgăsească chiar pe cineva cu expertiză în domeniu.

Mă întreb retoric, firește, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele și manichiuristele din PNL,(așa cum a făcut Grindă la Vrancea), la numirea unui specialist în pompe funebre nu m-am așteptat. Oare niciun liberal din PNL Neamț cu expertiză în domeniul sănătății nu s-a calificat să fie numit director la Spitalul Județean și l-ați găsit pe băiatul de la PMP, care administrează cimitire și pompe funebre?” – a scris Ionel Arsene pe pagina sa de socializare. 

“Ați reușit din nou să faceți județul de râsul țării, LEPRE GALBENE!!! Rușine să vă fie !!!”, astfel a încheiat mesajul vitipurant.  


Articolul precedentCum s-au îmbogățit “băieţii deştepţi” din Sănătate. Marius Oprea: Începe în anticamera directorului SRI
Articolul următorAdrian Năstase: Iohannis are mereu degetul arătător îndreptat către popor