Ultima rectificare bugetară a adus mai mulţi bani consiliilor judeţene patronate de PNL, faţă de cele PSD, se plâng mulţi lideri locali.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, lider al organizaţiei judeţene a PSD, a declarat, vineri, că rectificarea făcută de Guvernul PNL este “în bătaie de joc” pentru nemţeni, potrivit Agerpres.

“De-o legătură de ceapă verde şi trei ridichi! Adică 6,25 lei pe cap de locuitor! Atât a putut aloca Guvernul liberal fiecărui nemţean, la prima rectificare bugetară din 2020, făcută zilele trecute! Bătaie de joc! Poate era mai bine dacă nu ne dădea nimic! Ştiam clar că nu le pasă de noi”, a sscis, pe pagina lui de Facebook, preşedintele CJ Neamţ.

Ionel Arsene a adăugat că cele 83 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ au primit în total 2,23 milioane de lei, iar Consiliul Judeţean a primit 1,3 milioane de lei.

“Arătând că “se pricepe” la calcule, Guvernul KO (Klaus & Orban), care a pus România în genunchi, a acordat, în bătaie de joc, fiecărui nemţean, câte 6,25 lei. Asta după ce au blocat toate marile investiţii începute de guvernarea PSD, la noi în judeţ! Nu contează problemele urgente pe care le are şi judeţul nostru în această grea perioadă”, a menţionat Arsene.

Preşedintele CJ Neamţ a acuzat Guvernul că, prin Ministerul Sănătăţii, nu a ajutat cu nimic Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi nu a eliberat nici avizul pentru aparatul de testare COVID-19.

“A trecut mai bine de o săptămână de când aparatul PCR este complet echipat, dar nu putem testa bolnavii de COVID-19, deoarece un minister cu sute de angajaţi nu a reuşit, de atâta timp, să dea un aviz pentru utilizarea lui. Asumaţi-vă crimele pe care le comiteţi”, a mai spus Ionel Arsene.

Articolul precedentCum depășește guvernul PNL criza economică? Fox News și BBC: Jupoaie cetățenii. Cele mai mari amenzi din lume!
Articolul următorVirgil Musta aplică o nouă schemă de tratament pentru COVID-19