Ion Cristoiu a urmărit emisiunea Cătălinei Porumbel de la Antena 3 cu Gabriela Firea, Traian Băsescu şi Nicuşor DanNicuşor. Maestrul şi-a dat cu părerea pe blogul său. Crede că Nicuşor Dan ar fi avut aura de independent dacă nu ar fi fost susţinut de un partid ros de cancerul clientelei politice.

“Nicuşor Dan nu mai e faimosul independent de partidele politice, luptătorul neînfricat în numele societăţii civile împotriva exploatării nemiloase a Bucureştiului de şmecherii care roiesc prin budoarele puterii de toate culorile. Acum e candidatul PNL. Al unui partid împotriva căruia s-a ridicat Salvatorul Bucureştiului, Nicuşor Dan, pentru că, la fel ca PSD, PNL e un partid vechi, atins de cancerul clientelei politice, al afacerilor grase pe post de proiect de ţară. Desigur, Nicuşor Dan se vrea independent, susţinut doar de PNL. Asta să i-o spună lui Mutu!” a scris aseară Ion Cristoiu pe blogul său.

Articolul precedentZIUA CÂRTIȚEI?
Articolul următorAdrian Severin le scrie participanţilor la Congresul PSD: Nu “penalii” trag partidul în jos, ci laşitatea