De la început subliniez ca nu vreau sa deschid dispute teologice.
INCERC DOAR UN REZUMAT ADAPTAT AL ACESTEI PARABOLE CELEBRE!
Un tata avea doi fii,cel mare,cuminte și devreme acasa.
Fiul cel mic,mai șturlubatic,mai dezmățat,a plecat in lume unde a risipit partea lui de avere și nu numai,după care a revenit pocăit,recunoscând cu sinceritate maxima ca a greșit.
REVIN LA PARABOLA ACTUALIZATA ȘI ADAPTATA!
După trei zile de scandal cu dosarul penal din SUA,fiul risipitor,CÂȚU,revine,recunoaște câte ceva,fără sinceritate maxima și căința falsa.
Tatăl,IOHANNIS,cu simpatii anterioare fata de fiul risipitor, CÂȚU,se bucura nespus de căința acestuia și TAIE VIȚELUL CEL GRAS din dotare,ii acorda toată susținerea necondiționată chiar și in public.
Fratele cel mare,ORBÁN, nu înțelege de ce tatăl IOHANNIS îl prefera pe fiul rătăcitor CÂȚU.
El,ORBÁN,a fost cuminte,l-a ridicat in slavi pe tatăl IOHANNIS,a ascultat tot ce acesta a cerut și a făcut întocmai.
Sigur,aceasta pilda explica atitudinea tatălui IOHANNIS,eu am senzația ca fratele cel mare,ORBÁN,nu înțelege din pacate și caută in trecutul sau un pacat care sa îl concureze pe cel al fratelui risipitor CÂȚU,poate poate o sa fie agreat.
NOI,MANCATORII DE PÂINE,UNII RISIPITORI ALTII ASCULTĂTORI,CAINDU-NE PENTRU GRESELILE…ELECTORALE,ASTEPTAM AIUREA SA TAIE CINEVA VIȚELUL CEL GRAS DAR DIN PACATE S-A CONSUMAT!
SANATATE!

Articolul precedentDoar 12% dintre români cred că Liviu Dragnea se va mai întoarce în PSD
Articolul următorLudovic Orban vine la Realitatea PLUS! Ediție incendiară 100% cu dezvăluirile din scandalul momentului în PNL