Prezentă la podcast-ul lui Ionuț Cristache, Adriana Săftoiu, a povestit o situație șocantă. Cum s-a răzgândit un parlamentar PSD în câteva ore. Dimineața la ora 7 scria pe facebook (înainte de votarea Moțiunii de cenzură, împotriva guvernului Viorica Dăncilă) un mesaj pro-dăncilă, pentru ca peste câteva ore să fie în tabăra liberală.

”Dimineață la ora 7, postase pe pagina de Facebook a PSD, era în ziua moțiunii.

Și a scris: «Dacă vreți să o duceți bine, votați Dăncilă! Dacă vreți să muriți și să n-aveți ce mânca…» Asta era ideea. Vrei să-ți fie bine? Votați Dăncilă, vrei să-ți fie rău, atunci n-aveți decât să mergeți pe mâna lui Orban și Iohannis La ora 7 dimineața… În jur de ora 14, m-am dus în bancă la mine și cu coada ochiului am văzut-o pe doamna asta în spatele meu. Și am zis, băi, ce nu o fi în regulă?”, a rememorat scena fostul deputat PNL, Adriana Săftoiu, căreia nu-i venea să creadă ce vede în fața ochilor.

„M-am mai uitat un pic dreapta-stânga, am crezut că m-am așezat prost. Lângă doamna era o colegă de-a mea deputat din județul respectiv. Și îi dau ei mesaj: «Ce-i cu doamna asta lângă tine?» Și doamna îmi răspunde și ea tot prin mesaj: «E colegă cu noi de o oră.»”, a povestit Adriana Săftoiu.

Parlamentarul despre care vorbește fosta consilieră a președintelui Traian Băsescu este deputatul Elena Hărătău, care a ajuns în Parlament pe listele PSD, fiind aleasă în circumscripția din Bacău. A fost numită în 2018, luându-I locul lui Gabriel Vlase, numit de Klaus Iohannis la șefia SIE. După ce i-a trădat pe social-democrați, Elena Hărătău a primit cadou din partea lui Ludovic Orbanun nou loc eligibil de deputat în legislatura 2020-2024.

Articolul precedentDezvăluire Gușă: Petre Daea l-a asistat aproape zi de zi pe Adrian Chesnoiu
Articolul următorSorin Grindeanu anunță finalizarea în timp record a liniei de cale ferată spre portul Galați