În urma declaraţiei lui Nicuşor Dan, în lipsa unui program politic sau administrativ de bună guvernare a Bucureştiului, că va deschide porţile primăriei, Gabriela Firea, a declarat marţi seară că singurul scop al acestui candidat e să-i ia scaunul. De mâine, a mai zis ea, i-l dau ca mobilier.  

“Să fii parlamentar, să te pregăteşti pentru campania de locale, să vrei să fii primarul Capitalei şi tu în patru ani de mandat să nu vii cu o lege bună pentru cetăţenii din Bucureşti, mi se pare incredibil”, a susţinut Firea, la TVR 1.

Cât despre declaraţia lui Nicuşor Dan, că dacă va câştiga, îşi va începe mandatul deschizând porţile Primăriei, Gabriela Firea a spus: “Dacă asta e realizarea pentru Bucureşti, eu zic că e bine să mai spună astfel de lucruri, cetăţenii să afle că, de fapt, nu are niciun program şi singurul program este acela de a deschide porţile şi de a-mi lua scaunul. I-l fac cadou de pe acum. Mobila, constând în scaunul primarului general i-l pot da şi mâine, pentru că eu nu stau la biroul de primar general, nu-mi plac scaunele mari, pompoase, interesante, scumpe, eu stau pe un scaun mic, la o masă din birou”.

Articolul precedentPreședintele PSD anunta cel puțin 250 de voturi pentru moțiunea de cenzura din 17 august
Articolul următorRobert Negoiţă, la prima înfrângere