PSD deschide competiția internă pentru 2024, când sunt alegeri pe toată linia. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat la finalul Consiliului Politic National că, în termen de o lună, se va stabili algoritmul și calendarul alegerilor interne de jos în sus. Se va demara procesul de alegeri interne în organizațiile care au câștigat alegerile administrative și perdanții vor fi lăsați la sfârșit pentru a găsi soluții salvatoare. 
Cel mai mare și mai stabil partid din România este cotat în ultimul sondaj de opinie Avangarde, efectuat la comanda PSD în aprilie 2022, la 36 %, în condițiile în care guvernează în plină recesiune economică și într-o țară din vecinătatea imediată a Ucrainei.
Viitorul Consiliu Politic National al PSD va reglementa și combaterea corupției în rândul propriilor membri, prin măsuri și decizii ale organelor colective de conducere. În context, a fost amintit de presă cazul președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, despre a cărui condamnare în primă instanță Marcel Ciolacu a spus că se va lua o decizie în structurile colegiale de conducere. “Nu am urcat niciodată pe necazurile colegilor mei și nu o voi face nici de această dată “, a comentat Marcel Ciolacu problema din PSD Neamț. Liderul social democrat a arătat că, deși PSD a scăpat de eticheta corupției în percepția publică, este important ca PSD să ia măsuri de apărare a integrității morale.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMii de refugiați ucraineni găzduiți în centrele din Voluntari
Articolul următorPSD vrea reforma Constituției și se teme că se va pierde momentul