Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat că Spitalul Foișor este una dintre realizările din mandatul său ca primar general care îi oferă împlinire sufletească. Mii de pacienți din București și din întreaga țară sunt tratați cu succes aici în fiecare an. Această investiție a contribuit semnificativ la modernizarea spitalului și la dotarea acestuia cu echipamente de ultimă generație, asigurând astfel un nivel ridicat de îngrijire și tratament pentru pacienți.
 
”Spitalul Foișor este una dintre realizările din mandatul meu ca primar general care îmi oferă împlinire sufletească!
Mii de pacienți din București și din toată țara sunt tratați cu succes, în fiecare an. Zilele acestea, când echipa medicală a fost mai mult în atenția publicului, au aflat toți românii ce a însemnat, de fapt, investiția în această unitate medicală.
Spitalul Foișor este cel mai important centrul medical de ortopedie și chirurgie spinală din țară, dar și în topul celor din Europa!” a declarat Firea.
 
Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002
 
 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentGabriela Firea propune crearea unui Centru de Excelență în Terapie Oncologică prin Protonoterapie
Articolul următorMarcel Ciolacu, răspuns pentru bugetarii care cer măriri de salarii cu 20%: Am intervenit pentru ultima oară