Primăria sectorului 4 a construit mai demult o căsuță de tip familial pentru copiii abandonați. Ieri, primarul Daniel Băluță, împreună cu ministrul tineretului și familiei, Gabriela Firea, le-au făcut cadouri celor mici.

“Am fost primiți cu brațele deschise atât eu, cât și doamna Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, de către opt copile care de un an de zile locuiesc în căsuța de tip familial Floare Albastră, din sectorul nostru.

Un loc special construit pentru copiii aflați în grija DGASPC Sector 4, în care fetele trăiesc ca niște surori și pe care-l numesc Acasă.

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, împreună am împodobit bradul, am cântat colinde, am făcut clătite și prăjituri de casă.

La finalul întâlnirii le-am oferit copiilor câteva mici cadouri, însă am simțit că cel mai mare dar tot noi l-am primit. Dragostea și încrederea lor, faptul că ne-au primit atât de frumos în mica lor familie ne-au făcut ziua și sărbătorile ce vin mai frumoase.

Am plecat cu greu din mijlocul lor, dar ne-am promis că vom rămâne aproape unii de alții pentru totdeauna,” a scris Daniel Băluță pe pagina sa de facebook.

 

 

Articolul precedentUN ELEFANT PE SARMA?
Articolul următorPSD ia caimacul eșalonului doi al administrației