Gabriela Firea a reacționat dur după ce succesorul său la Primăria Capitalei – Nicușor Dan a criticat ce a făcut în mandatul său la București și a sugerat că este posibil ca aceasta să nu fie susținută de PSD la viitoarele alegeri locale. 

„Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia! Vai de bucureșteni! Un primar incapabil să rezolve problemele curente, care a blocat toate șantierele publice și private, care nu are soluție miraculoasă pentru trafic și termoficare – așa cum se jura în campanie -, care nu mai investește în spitale și infrastructură, dar care, mai nou, se erijează în analist politic!

O rușine pentru Capitală!
Zero profesionalism! Zero caracter!”, a scris Gabriela Firea, fost primar al Capitalei și actual ministru al Familiei, pe pagina sa de Facebook.
 
Reacția Gabrielei Firea vine după ce primarul general al Capitalei – Nicușor Dan a criticat din nou mandatul acesteia ca edil al Bucureștiului.

Întrebat dacă se aşteaptă ca PNL să o susţină pe Gabriela Firea la viitoarele alegeri locale pentru funcţia de primar general, Nicușor Dan a sugerat că este posibil ca aceasta să nu fie susținută de PSD.

„Este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD. Eu nu am văzut la această doamnă decât – i-am şi spus un la un moment dat ”doamna voucher” – n-a ştiut decât să dea vouchere pe diferite categorii de cetăţeni, n-am văzut un alt tip de politică şi cred că Bucureştiul are nevoie totuşi de o direcţie structurală care să rezolve, să răspundă la marile probleme structurale pe care Bucureştiul le are. Şi nu cred că Gabriela Firea are capacitatea de a răspunde la asta”, a declarat Nicuşor Dan duminică, la un post TV.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPrimarul Daniel Băluță se consideră amenințat de presă
Articolul următorPaul Stănescu: Guvernarea înseamnă mai mult decât o cârpeală!