Primarul Capitalei, Gabriela Firea ironizează anunţul PNL, USR şi PLUS referitor la unificarea dreptei pro-europene pentru Bucureşti, aşa cum a prezentat LudoviC Orban poza de grup. 


 ”Cum stăteam eu aşa printre roşiile şi ardeii din grădiniţa mamei, dar nu degeaba, mai un plivit/copilit, care cum îi zice, tot aia e, începură deodată să curgă mesajele prin telefon: reacţie, reacţie, vrem o reacţie! La ce? Ce a bubuit? Ce s-a întâmplat?? S-au găsit bani pentru dublarea alocaţiilor, pentru creşterea punctului de pensie, a venit vreun investitor strategic în ţară şi aduce sute de milioane de euro şi mii de locuri de muncă, s-a terminat de construit Centura Capitalei (e la guvern), se deschide Metroul din Drumul Taberei (tot la guvern), s-au modernizat CET-urile guvernului, să nu ne mai dea eroare?? Nu, nuu, nuu!! Nimic din toate astea!! Dar?? S-a unit “dreapta”!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns! Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei! Aveam de toate dar nu aveam “dreapta” unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocţi, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie?”, scrie Firea pe Facebook. 

 Ea afirmă că ceea ce au făcut liberalii la guvernare, vor să facă şi prin primari şi prin consiliile judeţene. 

 ”Sa dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacţiei pentru fraţii Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firmele căpuşă care au subjugat bugetul Capitalei? Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă şi prin primarii şi consilii judeţene! Ce reacţie pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică!”, afirmă primarul Capitalei. 

 Firea afirmă că această temă falsă că “dreapta” e bună şi de stânga nu e nevoie este la fel de ridicolă precum mării bărbaţi politici care s-au unit ieri în numele a orice dar numai a cetăţenilor nu!   

 A mai întrebat dacă din poza de grup a forţelor de dreapta răsare figura vreunuia care a construit ceva.

“Firea oamenilor” este deviza actualului primar al Capitalei, Gabriela Firea.

Articolul precedentCandidatul PSD la Primăria Timişoarei e fostul manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Dr. Victor Babeș
Articolul următorDoi PSD-işti se bat pentru Primăria Piteşti