Gabriela Firea spune că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns unei întrebări atunci când a nominalizat-o ca fiind cel mai potrivit candidat al PSD la prezidenţiale.

Cred că domnul Ciolacu a vrut doar să răspundă acelei întrebări care, într-adevăr, putea reprezenta şi o provocare, mai ales în această perioadă în care vorbim despre alianţe politice, în vederea prezentării în formă maximă în faţa cetăţenilor la alegerile locale. Şi celelalte partide îşi selectează candidaţii pe care îi consideră cei mai potriviţi, îşi încheie alianţele pe care le consideră câştigătoare şi este normal ca şi noi să facem acelaşi lucru în zona noastră de eşichier politic„, a spus Gabriela Firea la România TV.

Practic, domnul Ciolacu nu a vrut să rămână dator cu declaraţia faţă de afirmaţia domnului Ponta şi înscrierea deja cu patru ani şi jumătate înainte în cursa pentru prezidenţiale. Am văzut că nici domnul Ponta n-a rămas dator astăzi şi a dat o replică. Fără să pozez în persoana care împarte dreptatea şi adevărul, din punctul meu de vedere cred că trebuie să facem acum ceea ce românii aşteaptă – şi anume să dovedim foarte multă seriozitate, să dovedim că vorbele noastre se transformă în fapte. Acestea sunt activităţile pe care le aşteaptă românii de la noi., nu doar cei din Bucureşti, şi cred că a cam trecut timpul duelului politic, care este savuros, spumos, dar totul trebuie să aibă o limită. Gluma este glumă, dar romanii vor să vadă oameni serioşi la treabă Pe această linie aş merge eu în perioada următoare”, a adăugat ea.

Prin lumea politică se vorbeşte despre o alianţă electorală între PSD, Pro România şi ALDE. 

Victor Ponta, preşedintele PRO România, şi-a anunţat candidatura pentru prezidenţialele din 2024. 

Marcel Ciolacu a venit cu o contra-ofertă.

Articolul precedentPSD aniversează 100 de ani de la Trianon
Articolul următor100% TU DECIZI! Victor Ponta, premierul copy-paste la virgulă. Sinuciderea care-i dă fiori