Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost în inspecţie pe șantierul Centurii ocolitoare a Bucureştiului, ca să verifice stadiul lucrărilor. 

Cu puţin timp în urmă, premierul Ludovic Orban, ainaugurat cu mare fast lucrările la un obiectiv atât de necesar şi de mult aşteptat de către bucureştenii care se sufocă în trafic. Focurile de artificii din plină zi alepremierului Ludovic Orban nu au anunţat nimic spectaculos. Gabriela Firea a fost la fața locului. A constatat uimită că nu e niciun muncitor, nici utilajele specifice unui șantier. 

”Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un… foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.

Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni”, arată Gabriela Firea.

Articolul precedentCristoiu: Marcel Ciolacu se va confrunta cu un adversar tăcut din interior
Articolul următorDeputatul Corneliu Ștefan anunță căderea Guvernului Orban pentru dâmbovițeni