Guvernul României a alocat mai multe resurse bugetare judeţelor în care au avut loc inundaţii. De ciudă că Maramureşul nu a primit nimic, preşedintele Consiliului Judeţean Gabriel Zetea cheamă colegii din administraţia locală la protest în faţa guvernului.

Din cele 327 de milioane de lei, județul Maramureș nu a primit niciun ban, susţine el. 

”Mă uit cu stupoare la anexa Hotărârii de Guvern. Am cerut, alături de prefectul județului, Nicolee-Silviu Ungur, în urma rapoartelor operative din fiecare localitate, suma de peste 20 de milioane de lei pentru Maramureș și nu am primit nimic. Cer public alocarea de urgență, în prima ședință de Guvern, a banilor necesari refacerii infrastructurii locale afectate de inundațiille din ultima lună”, a spus Zetea.

Liderul judeţean al PSD a cerut colegilor din administrația locală ca, în cazul în care Guvernul refuză să aloce banii pentru Maramureș, în această săptămână, să fie organizat un protest în fața Palatului Victoria din București.

Articolul precedentMarcel Ciolacu: Klaus Iohannis şantajează Parlamentul
Articolul următor100% TU DECIZI! Lucian Șova, scandal cu ANI pentru incompatibilitate. Ce a rămas după el la Comunicații și transporturi