In mediul online circula fragmente din volumul doi al cărții “Spovedania lui Rizea”. Fostul deputat PSD vine cu noi dezvaluiri pentru băieții și fetele ascunși sub pat dupa spovedania din postul mare. Pentru ca Dana Budeanu a făcut promisiuni publicului legate de spovedania sa pe care brusc nu le a mai onorat, Cristian Rizea oferă informații contextuale legate de verdictele cotidiene ale site ului știri pe surse. De peste Prut, Rizea amintește numele de fata al Danei Budeanu și susține ca tatăl acesteia – Adrian Gutila – figurează drept acționar într o firma care apare pe o lista a Organizației Națiunilor Unite referitoare la  companii care au mituit oficiali din regimul lui Sadam Hussein, încălcând astfel embargoul impus de Statele Unite.  Acțiunea s ar fi petrecut în anii 2000,, dar Cristian Rizea ajunge și în deceniul 2 al mileniului 3.El repeta ostentativ în volumul 2 ca Dana Budeanu este amanta generalului SRI, Adrian Ciocârlan, “încă activ”.

Cristian Rizea susține ca Dana  Budeanu ar fi avut contracte grase cu Guvernul Vioricai Dăncilă pentru toaletele fostei doamne premier, iar la ora actuala este beneficiara unor contracte similare cu Primăria Capitalei, în numele prieteniei cu Gabriela Firea, și indeamna organele în drept sa verifice aceste informații. 

Fragmentele nou apărute indica dorință fostului parlamentar social democrat de a se răzbuna pe cunoscuții din high life ul dâmbovițean și de a i ajuta pe romanii sa înțeleagă unde se duc banii din taxele și impozitele plătite cinstit.

Articolul precedentPOLITICA,FOTBAL IN CURTEA ȘCOLII?
Articolul următorPSD acuza Puterea ca introduce impozitul pe venitul global