Locul vacant al lui Marian Neacșu de la ANRE va fi ocupat de fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu.

Partidul Social Democrat îl propune pe fostul parlamentar Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu, în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energie. Întrebat, luni, ce îl recomandă pentru această funcție, președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că „a contat foarte mult că este unul dintre foștii parlamentari care nu a mai avut loc pe listele parlamentare”.

Alexandru Stănescu a fost deputat PSD pentru două mandate, în perioada 2012-2020. Acesta a fost președinte al Comisiei de Agricultură din 2017 până în 2020. Anterior a fost vicepreședinte al comisiei. El a promovat o lege prin care vânzare terenurilor agricole către străini e îngrădită de o serie de condiții.

Marcel Ciolacu a spus că nominalizarea lui Stănescu pentru funcția de vicepreședinte al ANRE, în locul lui Marian Neacșu care a fost numit secretar general al Guvernului, nu are legătură cu faptul că fratele său, Paul Stănescu, este secretarul general al PSD.

Articolul precedentMarcel Ciolacu scapă de trei lideri județeni nefrecventabili
Articolul următorMarius Budăi: „2.500.000 de suflete nu vor avea un venit mai mic de 2.200 de lei” – Când vor ajunge primele majorări la bunici