Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, aseamănă guvernarea liberală cu o cursă nebună care l are la volan pe Ludovic Orban. Fostul premier spune că Romania merge din groapă în stâlp și din bordură în copac. “Problema este ca mașina nu este a lui Ludovic Orban, e țara, e a noastră, și în mașină suntem și noi”. PSD are soluții, are specialiști, are mai mulți piloți de top, susține Mihai Tudose, dar, România riscă să mai aibă doar un volan și o roată la sfârșitul cursei actualului premier, ceea ce ar putea echivala cu incapacitatea de plată. Într un interviu acordat lui Bogdan Chiriac, actualul europarlamentar social democrat a evaluat guvernarea liberală drept ” un compot de prostie și ticăloșie”, iar pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu l a numit “măscărici”. “Cum te ar trimite familia la muncă și te duci în parc, iar seara, la întoarcere, treci pe la vecin, iei 1000 de lei și vii acasă fericit ca familia are bani să trăiască. A doua zi, la fel, vii seara acasă : suntem o familie de încredere, vecinul de la 3 mi a dat 5 000 de lei”.
“Eu sunt de acord că Guvernul face tot ce poate, doar ca nu poate!” este concluzia fostului premier care i îndeamnă pe români să vină la urne și sa aleagă PSD pentru că ” nu suntem perfecți, dar suntem cei mai buni!”.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPSD și a dăruit programul de guvernare liberalilor ca să salveze țara
Articolul următorMiron Mitrea: Traian Băsescu s a folosit de setea de putere a lui MAIOR și Coldea până i a venit rândul