Guvernul încearcă să se debaraseze, să nu ia deciziile care sunt necesare pentru populație și să arunce atât răspunderea, cât și pisica, în termeni populari, către autoritățile locale”, a declarat Gabriela Firea,  răspunzând la întrebarea dacă bucureştenii vor purta mască şi în aerul liber. 

Gabriela Firea s-a dezlănţuit împotriva guvernului. Ea a spus că nu e normal ca executivul să arunce pisica, purtatul obligatoriu a măştilor pe stradă, în sarcina administraţiilor locale. Şi-a amintit că pleaşca a căzut pe capul ei când a închis parcurile.

„Noi ne-am conformat, fiind cea mai mare aglomerație urbană din țară, s-au închis parcurile, pentru că erau locuri în care se adunau foarte multe persoane, dar atât premierul, cât și ceilalți miniștri implicați în lupta cu noul coronavirus au ieșit în declarații publice și au spus că nu ei au închis parcurile și locurile de joacă, ci primăria. Practic au dat vina pe mine. Nefiind corectitudine din partea domniilor lor, nefiind o asumare, mi se pare un fel de ipocrizie să arunci responsabilitatea către autoritatea locală”, a mai spus primarul general al Capitalei.

Ea a spus că autoritățile centrale trebuie să decidă dacă trebuie impusă obligativitatea purtării măștilor de protecție în spațiile deschise aglomerate.

”Să nu mai arunce pisica către autoritățile locale”, a conchis primarul general al Capitalei.

Articolul precedentCodrin Ştefănescu, apel disperat: Ponta rupe bucăţi întregi din PSD
Articolul următorPreședintele CJ Giurgiu, Marian Mina (PSD) acuza POLITIA POLITICA A PREFECTURII în lupta cu Covid 19